Over ons

De beide vennoten Harma Weggemans en Egbert van der Veen zijn regionaal al meer dan 20 jaar actief op het gebied van verzekeringen, pensioenen, hypotheken, taxaties en onroerend goed. Egbert van der Veen (Erkend Hypotheek Adviseur) houdt zich voornamelijk bezig met verzekeringen, hypotheken- en pensioenadvisering zowel voor bedrijven als particuliere relaties.

Harma Weggemans is beëdigd en gecertificeerd NVM makelaar en taxateur binnen het bedrijf. Ze heeft een gedegen kennis van de regionale markt, met name op het gebied van de woningmakelaardij. Daarnaast is ook de kennis op bouwkundig, juridisch en economisch gebied altijd actueel door o.a. de verplichte jaarlijkse bijscholing van de NVM.

Kortom een klein maar hecht team van mensen, dat u graag persoonlijk te woord wil staan, maar – even zo belangrijk – waar u ook in een gemoedelijke sfeer op gezette tijden aan de koffietafel kunt plaatsnemen.

AFM & Kifid

De Autoriteit Financiële Markten (AFM) houdt toezicht op het gedrag van de Nederlandse financiële markten, ons AFM vergunningsnummer is: 12018071. Wij zijn ook aangesloten bij Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (Kifid) onder vergunningsnummer: 300.013473.

Wet op het financieel toezicht (Wft)
De Wft is op 1 januari 2007 inwerking getreden. Deze wet regelt het toezicht op de financiële sector in Nederland. In de dienstenwijzer vindt u de werkwijze van Lancyr Van der Veen. Op grond van deze wet zijn wij ook verplicht u voorafgaand aan de totstandkoming van een (financiële) overeenkomst/opdracht tot dienstverlening het Dienstverleningsdocument (DVD) te verstrekken. Onze Dienstverleningsdocumenten kunt u hieronder downloaden:

Dienstverleningsdocument Hypotheek
Dienstverleningsdocument Risico’s Afdekken
Dienstverleningsdocument Vermogen opbouwen

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder!

Egbert van der Veen

Egbert van der Veen

0599-619900

Maak een (bel) afspraak

Stuur ons een e-mail

Telefonisch contact

U kunt ons bereiken op nummer 0599-619900.