Aansprakelijkheidsverzekering

Waarom een Aansprakelijkheidsverzekering?

Een Aansprakelijkheidsverzekering gebruikt u in situaties waarin ‘sorry’ zeggen niet meer voldoende is… Als uw kind een bal door de ruit van de school trapt bijvoorbeeld. Of als uw hond de pas aangelegde tuin van de buren helemaal overhoop haalt. In zulke situaties neemt onze aansprakelijkheidsverzekering u veel werk én financiële zorgen uit handen.

Met onze aansprakelijkheidsverzekering bent u in principe verzekerd voor alle schade die u, een van uw gezinsleden en / of uw huisdier onbedoeld bij een ander aanrichten. Omdat aansprakelijkheid niet altijd eenvoudig is vast te stellen, is het verstandig altijd zo snel mogelijk uw adviseur van Lancyr Van der Veen in te schakelen. Wij kunnen u direct van deskundig advies voorzien en het regelen van u overnemen.

Uw A t/m Z Pakket

Uw aansprakelijkheidsverzekering maakt onderdeel uit van het A t/m Z Verzekeringspakket. Wilt u ook andere verzekeringen voordelig afsluiten? Selecteer deze verzekeringen, vergelijk het beste aanbod en voeg deze toe aan uw A t/m Z Verzekeringspakket. In dit pakket selecteert u per verzekering de beste verzekeraar voor uw situatie. U profiteert ook van aantrekkelijke kortingen op uw verzekeringspremies. Hoe meer verzekeringen u afsluit, hoe hoger de korting. Deze korting loopt op tot maar liefst 15%. Lees meer over alle voordelen van het A t/m Z Verzekeringspakket.

Bereken uw voordeel en sluit direct uw aansprakelijkheidsverzekering af.

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder!

Egbert van der Veen

Egbert van der Veen

0599-619900

Maak een (bel) afspraak

Stuur ons een e-mail

Telefonisch contact

U kunt ons bereiken op nummer 0599-619900.