Benut overwaarde op de woning

Veel woningeigenaren hebben overwaarde, door de gestegen prijzen op de woningmarkt over de laatste paar jaar (tot 2023). Weet u of u overwaarde heeft? En hoeveel?

Bij verkoop van de huidige woning wordt uit de opbrengst eerst de hypotheek afgelost. Als u daarna nog geld overhoudt, is er sprake van overwaarde. Ook als u uw huis niet wilt verkopen, kunt u de overwaarde hebben en gebruiken.

U kunt dit op veel manieren benutten. Om uw woning te verbeteren of verduurzamen, om uw maandlasten te verlagen of om financiële ruimte te creëren voor uzelf. Bijvoorbeeld voor een andere grote aankoop.

Advies op maat

Financieel advies is maatwerk. Onze adviseurs helpen u graag verder. Samen bekijken we uw situatie en uw wensen, en adviseren (onafhankelijk van banken en hypothekers!) de beste financiële producten voor uw toekomst.

Maak direct een afspraakpersoonlijk advies op maat

Andere interessante artikelen over dit onderwerp:

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder!

Egbert van der Veen

Egbert van der Veen

0599-619900

Maak een (bel) afspraak

Stuur ons een e-mail

Telefonisch contact

U kunt ons bereiken op nummer 0599-619900.